Elvenar is een van de meest gespeeld gratis online games. elvenar app Het is tevens een spel waarbij activiteit belangrijk is: Er moet met regelmaat productie binnengehaald worden. Ook op momenten dat je geen computer tot je beschikking hebt en dan is de Elvenar app een ideale uitkomst.

Helaas zijn de applicaties van de beste gratis online games niet per definitie even sterk. Het is zelfs zo dat de apps er vaak voor zorgen dat de ervaring een stuk minder is, zeker wanneer je niet de nieuwste smartphone tot je beschikking hebt. Hoe zit dat met de Elvenar app?

Ben je op zoek naar de Elvenar app, klik dan op onderstaande button. De applicatie voor Elvenar is direct te downloaden vanaf de website van het spel zelf. Zo weet je zeker dat je de goede versie te pakken hebt.

Voordelen van de Elvenar app

De Elvenar app is ideaal wanneer je onderweg de productie binnen wilt halen, of gebouwen uit wilt bouwen. Wanneer je de vinger op het eerste gebouw zet en vervolgens over de kaart sleept, haal je de productie binnen van alle gebouwen die productie klaar hebben staan. Dit is dezelfde truc die ook beschikbaar is in Forge of Empires trouwens, ook die applicatie leent zich prima voor het binnenhalen van producties.

Het uitbouwen van bestaande gebouwen is minstens zo eenvoudig. Wanneer je op het gebouw tikt dat je uit wilt bouwen, komen de opties direct in beeld te staan. Het menu aan de onderzijde en linkerkant van de Elvenar applicatie maken het gemakkelijk om binnen de kortste keren te doen wat je wilt doen. Aangezien de app snel laadt en niet constant gesloten wordt wanneer je het scherm weg klikt, is het ook mogelijk om meerdere handelingen achter elkaar te verrichten met een paar minuten ertussen waarin je het scherm niet open hoeft te houden.

De Elvenar app is ook geschikt voor het verrichten van gevechten, al moet je dan wel weten welke eenheden ook alweer sterk zijn tegen de lichte eenheden, of afstandseenheden die in het spel verwerkt zijn. Een laatste voordeel: Het symbool van de Elvenar app laat niet direct zien dat het een spel is. Het is een animatie die niet bijzonder opvalt. Niet iedereen zal dit herkennen als een app voor gratis online games.

Nadelen van de Elvenar app

Er zijn niet alleen voordelen aan de applicatie verbonden. Als we eerlijk zijn, is het bijvoorbeeld ontzettend lastig om gebouwen te kunnen plaatsen of verplaatsen via de applicatie. Het is vervelend om de vinger op de goede plek te krijgen en te slepen naar de juiste locatie, aangezien jouw vinger altijd in de weg zal zitten – je kunt letterlijk niet zien waar je het gebouw plaatst, omdat je er de vinger op moet hebben.

Hoewel de Elvenar app grafisch interessant gemaakt is, en het menu op een slimme manier opgezet is, betekent dit niet automatisch dat het gemakkelijk is om alles te vinden wanneer je op je mobiel kijkt. Klik je verkeerd en kom je in het verkeerde menu, dan moet je terug naar de stad om het nog eens te proberen.

Daarnaast kun je de opdrachten van de tutorial prima zien, maar is het niet mogelijk om direct in hetzelfde scherm aan de slag te gaan. Dat is logisch, want de ruimte is er niet voor, maar het betekent ook dat je goed moet onthouden welke eenheden je moet rekruteren of welke gebouwen je uit moet bouwen. Ga je naar de stad terug, dan is de melding namelijk direct weg.

Oordeel over de Elvenar app

Een spel als Elvenar heeft een goede applicatie nodig. Innogames, de softwareontwikkelaar achter het spel, heeft zijn best gedaan om het zo sterk mogelijk te maken en werkt de applicatie met regelmaat bij om het beste resultaat te kunnen leveren. Het is echter niet ideaal om het spel volledig op je mobiele telefoon te spelen, omdat je dan geen goed overzicht hebt bij het uitbouwen van jouw stad. En dat is juist het belangrijkste.

In Elvenar heb je een beperkte ruimte en daarom moeten de gebouwen zo handig mogelijk staan. Nu kun je dit oplossen door overdag de gebouwen te droppen op de kaart die je wilt bouwen. Vervolgens neem je ’s avonds even vijf minuten om de gebouwen zo goed mogelijk neer te zetten. Zorg er wel voor dat je altijd de ruimte houdt om met gebouwen te gaan slepen: Er moet vrije ruimte zijn om de gebouwen even opzij te zetten zodat je opnieuw in kunt delen.

Tip: Geen vrije ruimte? Verover een provincie zodat je de grond van je stad uit kunt breiden!

De Elvenar app is wel ideaal voor de mensen die onderweg de productie binnen willen halen van hun gratis online games. Hierdoor heb je simpelweg meer munten, voorraden, hout, marmer en meer om direct verder te gaan met het uitbreiden van jouw stad en de mogelijkheden wanneer je wel iets meer tijd hebt. De productie blijft daardoor gewoon doorlopen. Dit geldt vooral voor de woongebouwen die munten maken: Je bepaalt hier immers niet zelf hoe lang de productie erover doet.

Daarnaast is de Elvenar app bijzonder geschikt om snelle gevechten uit te voeren, of buren te helpen die je in het spel hebt. De kleine taken en het voltooien van de uitdagingen en opdrachten gaat bijzonder gemakkelijk en dat is een groot voordeel, je hoeft niet altijd op zoek naar een computer om een handeling te verrichten.

Direct beginnen met de Elvenar app

De Elvenar app is te vinden op de website van Innogames zelf, maar we raden aan om het maken van een account even via de computer of laptop te doen, zodat het wat makkelijker is om een naam te kiezen en een mailadres in te geven en deze te bevestigen. Vervolgens ga je met je mobiele telefoon naar de Play Store of App Store voor de Elvenar app, of je downloadt deze direct vanaf de website van Elvenar zelf zodat je zeker de goede versie te pakken hebt. Hiervoor kun je onderstaande knop gebruiken.