In het populaire online browser spel Tribal Wars zijn Premium Punten haast niet meer weg te denken. Premium Punten kosten geld, maar het is ook mogelijk gratis Premium Punten (PP-punten) in Tribal Wars te krijgen. In dit artikel bespreken we de verschillende manieren waarmee je gratis Premium Punten kunt verdienen, zonder de regels van Tribal Wars te overtreden!

Waarvoor gebruik je Tribal Wars Premium Punten?

Je kunt Premium Punten in Tribal Wars inzetten voor verschillende doeleinden:

  • Halveren van de bouwtijd in het hoofdgebouw;
  • Activeren Premium Account (PA);
  • Tribal Wars Premium Punten kopen Activeren Farm Assistent (FA);
  • Activeren Account Manager (AM);
  • Direct voltooien bouwopdrachten in het hoofdgebouw;
  • Reductie van de bouwkosten in het hoofdgebouw;
  • Extra grondstoffenproductie (20%-bonus);
  • Grondstoffen ruilen (1:1) met de handelaar;
  • Vlaggen aanschaffen;
  • Wijzigen gebruikersnaam.

In Tribal Wars 2 zijn ook Premium Punten actief, maar dit artikel gaat over gratis Premium Punten in Tribal Wars.

Gratis Premium Punten Tribal Wars

Tribal Wars Premium Beurs Koers Je kunt op verschillende manieren gratis Premium Punten verdienen. De populairste methode, is het verkopen van grondstoffen aan de Premium Beurs. Je krijgt dan Premium Punten door middel van handelaren naar je toe gestuurd, die er vier uur over doen. Het is niet altijd mogelijk om je grondstoffen te verkopen, het kan zijn dat de beurs vol zit. Er wordt dan te weinig gekocht in verhouding tot de verkoop in een bepaald continent (elk continent heeft haar eigen beurs). De koers van grondstoffen is ook niet constant, het kan dus zijn dat je ’s ochtends meer Premium Punten krijgt voor een bepaalde hoeveelheid grondstoffen dan in de avond.

Snel gratis Premium Punten verdienen

Wil je snel gratis Premium Punten? Maak dan een account aan op een relatief nieuwe wereld (controleer eerst of de Premium Beurs hier actief is!) en upgrade je opslagplaats en je grondstoffen. Log vervolgens elke ochtend in en verkoop je grondstoffen voor Premium Punten. Doe dit bij een aantal werelden constant en je hebt binnen een korte tijd relatief veel gratis Tribal Wars Premium Punten. Hoe langer een wereld onderweg is, hoe meer grondstoffen je moet betalen voor Premium Punten. Het heeft dus geen zin om alleen maar grondstoffen in te ruilen in de Premium Beurs: je zult ook een beetje moeten groeien!

Andere manieren om gratis Premium Punten te krijgen

Het aanbieden van grondstoffen is niet de enige manier om gratis Premium Punten te krijgen, maar wel de makkelijkste. Tribal Wars heeft een officieel blog en ze zoeken altijd naar nieuwe artikelen. Schrijf je een artikel, dan krijg je daarvoor 100 Premium Punten. Je moet echter wel een beetje kunnen schrijven en er tijd in stoppen. Als je het niet leuk vindt om te doen, zal deze manier van gratis Premium Punten verdienen je vies tegenvallen. Als alternatief kun je bijvoorbeeld profielafbeeldingen maken voor spelers. Dit wordt vaak gedaan in ruil voor een aantal Premium Punten. Ook hiervoor geldt: je moet wel goed zijn in het maken van de profielplaatjes, anders zullen andere spelers je niet uitkiezen. Neem een kijkje op het Algemene Forum -> Grafisch voor alle openstaande acties.

Vrienden uitnodigen voor Premium Punten

Het is ook mogelijk om Premium Punten te verdienen door vrienden uit te nodigen. Zodra ze 500 punten hebben behaald, krijg jij maar liefst 500 Premium Punten én een vlag. Kortom: simpel, doch eenvoudig. Deze manier van gratis Premium Punten verkrijgen heeft nog een bonus: als jij wordt aangevallen door andere spelers, kun je om hulp vragen bij je vrienden. De kans is groot dat ze dichtbij liggen, omdat Tribal Wars daar automatisch voor zorgt. Handig!

Winnen van speed-werelden

Eerder schreven we in onze Tribal Wars review al over speed werelden. Deze werelden duren vaak een aantal uur en als je wint, krijg je Premium Punten. Het is niet makkelijk om te winnen, maar het is een erg leuke ervaring en hoe vaker je het doet, hoe beter je wordt. De vaardigheden en tactieken die je in een speed-wereld leert, kun je ook toepassen op de andere werelden. Een hele leuke manier om met Tribal Wars bezig te zijn is het zeker!

Moderator worden op het Algemeen Forum

Je kunt ook aan de slag als moderator op het Algemeen Forum. Dit is het forum waar spelers van alle werelden samenkomen en praten over allerlei zaken die met Tribal Wars te maken hebben. Je moet dit wel leuk werk vinden, anders is het geen goed idee om je op te geven. Het kost veel tijd en energie, maar als je de community leuk vindt en je toch altijd op het Algemeen Forum te vinden bent, waarom zou je er dan niet wat voor terugkrijgen?

Tribal Wars Premium Punten hack

Op internet gaan regelmatig Premium Punten hacks rond, of scripts waarmee je gratis Premium Punten zou kunnen krijgen. Dit is in bijna alle gevallen nep en gevaarlijk. Het kan zijn dat deze scripts je om je inloggegevens vragen, of dat ze alleen werken op een offline (lokale) server. Mocht je toevallig wel een script hebben gevonden wat werkt en je krijgt daadwerkelijk Premium Punten, dan is de kans groot dat je een levenslange ban krijgt van het Tribal Wars team. De community controleert actief op fraude met betrekking tot Premium Punten. Pas dus goed op en gebruik alleen methodes die zijn toegestaan, zoals het verkopen van grondstoffen in de Premium Beurs.