Voordat je kunt gaan spelen, moet je eerst bij Elvenar inloggen. Dit is uiteraard gemakkelijk – maar let er wel op dat je jouw e-mailadres of spelersnaam bovenin het beeld invoert en niet in het midden van het scherm wanneer je de website opent.

Bij Elvenar inloggen doe je als volgt

  • Ga naar de inlogpagina van Elvenar
  • Voer je e-mailadres of spelersnaam in
  • Voer je wachtwoord in
  • Klik op de ‘Inloggen bij Elvenar’-knop

Wil je het makkelijker hebben bij het inloggen bij Elvenar? Kies er dan voor om Elvenar te verbinden met Google of Facebook. Je kunt dan in het vervolg met een klik op de knop direct Elvenar openen.

Elvenar Inloggen: Hoe?

Elvenar login pagina

Nog geen account en bij Elvenar inloggen?

Heb je nog geen account bij Elvenar? Dan kun je niet bij Elvenar inloggen zonder eerst een account aan te maken. Je opent de Elvenar website en kiest een gebruikersnaam. Die moet uiteraard uniek zijn. Kies vooral een naam die jij leuk vindt of kijk even naar onze tips bij het kiezen van een gebruikersnaam.

Heb je een leuke gebruikersnaam gevonden? Dan is het tijd om een wachtwoord te kiezen. Let hier wel op. Het is niet verstandig om één wachtwoord te hebben voor je mailaccount, je online portefeuilles en spelletjes. Kies altijd een sterk wachtwoord dat je zelf makkelijk kunt onthouden. De kans bestaat immers dat je ooit eens ergens anders in moet kunnen loggen bij Elvenar – tenzij je het account koppelt aan je mobiele telefoon natuurlijk.

Bij Elvenar inloggen is dus bijzonder makkelijk. Wil je eerst eens kijken naar de mogelijkheden? Lees dan eerst onze Elvenar review. Heb je al een account en heb je een extra hand nodig om de achterstand weg te werken op de spelers om je heen? Lees dan onze Elvenar beginnershandleiding met handige tips en trucks!