World of Tanks is een van de spellen die al jarenlang beschikbaar is en waar dagelijks miljoenen spelers aan deelnemen. Het is een van de grotere successen van de ontwikkelaar Wargaming. Wij geven je 5 redenen waarom je vandaag nog eens moet kijken naar World of Tanks! Uiteraard kun je ook direct naar de World of Tanks review gaan.

World of Tanks - Wargaming

1. World of Tanks: acht jaar ervaring

Sommige spellen lijken stil te staan, zoals Tribal Wars. Maar in het geval van World of Tanks is het aan jarenlang proces geweest van ontwikkelen, verder ontwikkelen en terugdraaien wat niet werkte. Er is duidelijk een actief team aan het werk met het spel en dat merk je als speler. De nieuwste versie van War of Tanks lijkt grafisch in niets meer op de 1.0 die in 2010 uitgebracht werd. World of Tanks is inmiddels acht jaar oud en in alle jaren is er hard gewerkt aan het spel. Als liefhebber van browsergames is dat een prettig idee.

2. Het online tank spel is op elke computer te spelen

Heb je er ook een hekel aan dat je bij sommige spellen eerst moet kijken naar de systeemeisen die vermeld staan? Veel spellen willen grafisch nóg dieper gaan en nóg grotere kaarten aanbieden om spelers aan te trekken. Maar daarbij wordt vergeten dat niet iedereen de afgelopen twee maanden een nieuwe computer gekocht heeft. World of Tanks houdt hier rekening mee. Je kunt het spel namelijk op elke computer spelen en elk mobiel apparaat. Heb je een oudere computer? Dan heb je nog steeds dezelfde functies en kaarten, alleen de grafische prestaties worden iets teruggezet zodat het spel vloeiend blijft draaien op jouw computer.

3. De game is toegankelijk gemaakt voor beginners

De eerste versies van World of Tanks waren een succes, maar niet voor de mensen die pas na een jaar begonnen met spelen. De tutorial liet te wensen over en de meeste mensen stopten na een paar uur omdat zij geen idee meer hadden wat ze moesten doen. Dat probleem is opgelost. De ontwikkelaars zijn de afgelopen maanden druk aan het werk geweest met het maken van een betere tutorial en meer mogelijkheden voor beginners. Op die manier is het spel ook weer leuk voor de mensen die nog geen account hebben en eens willen kijken of het wat is.

World of Tanks: online tank spel

World of Tanks heeft een veelzijdig aanbod van tanks!

4. Wargaming heeft grote plannen voor World of Tanks

De ontwikkelaars bij Wargaming zijn druk aan het werk geweest met het maken van een versie die op elk apparaat draait, die geen bugs bevat en waarbij nieuwkomers ook kansen hebben. Nu al deze rompslomp uit de weg is en de grafische aspecten van de game toekomstbestendig zijn, is het tijd voor de volgende stappen. De ontwikkelaars hebben al plannen klaar staan voor de komende jaren waarbij veel nieuwe elementen in het spel toegevoegd zullen worden. Heb jij dan al een leuke verzameling tanks? Dan heb je uiteraard een voordeel.

5. Je kunt het ook écht spelen zonder te betalen

Pay-to-win, de grote ziekte onder de moderne online games, is een echt probleem geworden. Maar niet voor de mensen die World of Tanks willen spelen. Dit is een van de spellen die je prima kunt spelen zonder direct je portemonnee te trekken. Toegegeven: het gaat een stuk sneller wanneer je wel een paar euro neerlegt, maar er zijn complete groepen spelers die er juist een sport van gemaakt hebben om niet te betalen en wel te winnen. Daar worden wij nou blij van.

Aan de slag met World of Tanks?

Deze vijf redenen zijn voordelen van World of Tanks en laten duidelijk zien dat Wargaming serieus is. Ze hebben zin in het verder ontwikkelen van deze online tank game en de mogelijkheden. Wil je direct een account aanmaken om het spel eens te bekijken? Ga dan direct naar de website van World of Tanks.