Misschien heb je de reclames van King wel eens gezien. Het zijn grappige, vrolijke en leuke gratis spelletjes die vooral te maken hebben met het maken van combinaties. Het gaat om het combineren van vruchten en het doel is om de targets te halen die gegeven zijn per spel. De leuke gratis spelletjes van King zijn te spelen op een computer, direct in de browser, en kunnen ook gespeeld worden op een mobiel apparaat. Deze spelletjes zijn gratis te spelen, en wanneer je jouw levens op hebt gemaakt, is het gewoon een kwestie van wachten totdat je verder kunt spelen. Of je moet je vrienden vragen om levens, want ook dat is een optie die King geeft aan de spelers.

Hoe werken de King spelletjes?

Alle spelletjes die gemaakt zijn door King.com zijn gemakkelijk te spelen spellen. De leercurve is bijzonder kort, omdat je stapsgewijs het spel in geholpen wordt. KING games Je begint bij een eerste level waarin je slechts één combinatie hoeft te maken. Het wordt uitgelegd hoe dat moet. Elke nieuwe fase in het spel wordt begonnen met extra uitleg over de zetten die je kunt doen, de speciale acties die je kunt ondernemen en de manieren waarop je het level makkelijker uit kunt spelen.

De extra features bij King spelletjes

Wanneer je begint met spelen, kun je veel extra features vrijspelen. Dit zijn kleine hulpmiddelen in het spel zelf die het mogelijk maken om sneller combinaties te maken. Deze extra features blijf je vrijspelen in het spel. Let hierbij vooral op speciale events of acties. Er is nog een manier om extra mogelijkheden te krijgen, maar daar moet je geld voor betalen. Dit zijn doorgaans erg kleine bedragen, maar het is goed om hier op te letten. Veel kleine bedragen maken namelijk nog steeds een groot bedrag. Je kunt ook levens kopen. Dit raden we niet aan. Wanneer je heel veel wilt spelen, kan het slimmer zijn om gewoon twee of drie King spellen tegelijk te spelen. Zo laden je levens altijd op in de spellen die je niet speelt, en je hoeft er niets voor te betalen. Een stuk handiger dus!

Welke King spellen zijn er?

KING spelletjes King.com komt regelmatig met nieuwe titels en nieuwe spellen. Wanneer er te weinig spelers zijn, verdwijnt het spel al snel van het internet en wordt het vervangen door een nieuwe titel. Farm Heroes en Candy Crush zijn bekende spellen die inmiddels ook al opgevolgd zijn door een ‘Saga’ uitbreiding. Op dit moment is Juice Jam één van de nieuwste spellen. Het is nog niet zo bekend, maar er zijn al wel veel spelers, wat betekent dat King regelmatig nieuwe levels moet maken. Ook zijn er regelmatig speciale evenementen waarin je extra levens kunt winnen, goud, en andere features. Daarnaast heeft Juice Jam ook een inlog bonus die je dagelijks krijgt.

Leuke gratis spelletjes van King

De leuke gratis spelletjes van King zijn perfect om een dood moment te vullen tijdens het reizen, in het huishouden, of op een lange avond. Het wordt nog een stuk leuker wanneer je deze spellen met vrienden speelt: Op de kaart kun je altijd zien bij welk level je vrienden zijn, en dat kan het nog leuker maken om deze leuke gratis spelletjes te spelen!