Niets is erger dan een browser game die stil blijft staan in de ontwikkeling. Spelers die een browser game spelen waarin geen nieuwe ontwikkelingen zijn (artwork, gameplay, events), voelen zich al snel in de steek gelaten en zullen op zoek gaan naar een ander spel. Clash of Avatars is een spel dat constant in ontwikkeling geweest is. AMZGame besteedt veel tijd, aandacht en geld in deze MMORPG en onlangs is er nieuws gekomen van de ontwikkelaar en veel spelers zullen hier erg blij mee zijn. Er komt namelijk een flinke update aan!

Wat gaat er gebeuren?

Clash of Avatars was begin dit jaar beschikbaar in de Beta Versie om te proefdraaien, maar aangezien er direct al veel spelers waren die een account aanmaakten en die begonnen te spelen, is het spel nu al beschikbaar als browser game. Het kan dus direct ingeladen worden. Je speelt met een eigen avatar (vandaar ook de naam van de game), maar het aanbod wordt flink uitgebreid. De update bestaat namelijk uit nieuwe content, nieuwe mogelijkheden, nieuwe gebieden, maar ook nieuwe avatars waarmee je kunt spelen. Er komen er maar liefst vijf bij, waardoor er ineens veel meer mogelijk is binnen Clash of Avatars!

Kritieken op Clash of Avatars

Veel van de spelers van deze browser game hopen dat AMZGame ook de overige problemen met het spel aan zal gaan pakken. Zo is het pay-to-win element volgens veel spelers te groot geworden, en zou er meer nadruk moeten liggen op het verbeteren van je avatar naar mate je een hogere battle ranking krijgt. Of AMZGame hier naar zal gaan kijken, is nog niet bekend, maar de kans is groot dat de ontwikkelaar hier werk in zal gaan steken. CAT is namelijk één van de snelst groeiende MMORPG van dit moment en het aantal spelers blijft nog altijd groeien. Wanneer deze spelers tevreden gehouden kunnen worden door middel van regelmatige updates en gehoor geven aan feedback vanuit de community, dan kan deze browser game wel eens het grootste online strategie spel worden van 2016.