Tribal Wars jarig: 13 jaar! De Tribal Wars spelers hebben het de afgelopen dagen druk gehad. Tribal Wars vierde het 13-jarig bestaan met verschillende quizzen, prijsvragen en andere acties waar leuke prijzen mee te verdienen waren. Dit vergde in veel gevallen extra activiteit van de spelers die een account hebben op één of meer spelwereld(en). De vieringen zijn nu afgelopen en Innogames, de ontwikkelaar achter dit succesvolle online browser spel, spreekt van een succesvolle viering.

13 jaar Tribal Wars

Tribal Wars werd opgericht in 2003 en had aanvankelijk alleen een Duitse spelwereld. Niet verwonderlijk, Innogames is immers Duits. Het duurde echter niet lang voordat er meer talen kwamen, en tegenwoordig heeft Tribal Wars 52 miljoen spelers met een actief account en is het spel beschikbaar in maar liefst 30 talen. In totaal heeft Innogames 150 miljoen spelers, dus het mag duidelijk zijn dat Tribal Wars met 52 miljoen accounts de kroon heeft binnen de spellen van Innogames. De verwachting is dat het aantal spelers alleen maar zal blijven stijgen. Vorig jaar werd het spel verbeterd voor de mobiele spelers, die nu alle functies veel makkelijker kunnen gebruiken. De verwachting is dus dat het spel alleen maar meer aan populariteit zal gaan winnen de komende maanden. Houd onze Tribal Wars review in de gaten voor de laatste updates rondom Tribal Wars!

Het vieren van een verjaardag

Het klinkt misschien een beetje vreemd, een spel dat zijn verjaardag viert, maar voor de mensen die een Innogames spel spelen, is het onderhand de normaalste zaak van de wereld. In Forge of Empires werd zelfs het EK gevierd, en in alle spellen van Innogames komen regelmatig vieringen en evenementen langs. Er zijn altijd mensen die er op wijzen dat het gebruiken van geld kan zorgen voor extra winsten bij deze evenementen, maar je kunt het ook van de andere kant bekijken: ook zonder een euro te investeren kun je leuke bonussen krijgen, en die kunnen je een leuk voordeel geven op de wereld waarop je speelt. Wij kijken in ieder geval al vast uit naar de volgende verjaardag van Tribal Wars, Tribal Wars 2 of Forge of Empires.