De Forge of Empires app voor de mobiele telefoon is zeker een aanrader. Wanneer je Forge of Empires speelt, merk je dat je in bepaalde gebouwen opdrachten aan moet zetten die een bepaalde tijd in beslag nemen. Aan het eind van deze tijd moet je de producten innen door op het gebouw te klikken. Wacht je hier te lang mee, dan bederft de productie. Dat betekent dat het handig is als je onderweg ook even de grondstoffen uit je dorp kunt halen, zodat er geen productie verloren gaat.

Forge of Empires app

Hoe werkt de Forge of Empires app?

De Forge of Empires app werkt werkt enorm gemakkelijk. Wanneer je naar de website van FoE gaat via een mobiel apparaat, wordt gevraagd of je de applicatie wilt downloaden voor jouw mobiele apparaat. Wanneer je het spel echt actief wilt spelen, is dit zeker de moeite waard. De app is namelijk licht, is miljoenen keren gedownload door spelers wereldwijd, en is onlangs sterk aangepast om de applicatie gemakkelijker te maken voor de spelers.

Een aantal functies zijn handig om te weten. Je kunt ook in de app inzoomen en uitzoomen. Wil je inzoomen, plaats dan twee vingers op het scherm en beweeg deze uit elkaar. Wil je uitzoomen, plaats dan twee vingers op het scherm en beweeg deze naar elkaar toe. Wanneer je op de personen rechts onder in beeld klikt, zie je de buren. Deze kun je ook via de applicatie bezoeken en helpen, net als de mensen die in jouw gilde actief zijn. Wat ook handig is om te weten, is dat je de productie gemakkelijk binnen kunt halen. Heb je meerdere gebouwen die net klaar zijn met de productie, doe dan het volgende: Leg je vinger op één van de gebouwen die klaar is met de productie, maar haal je vinger niet van het scherm. Veeg met je vinger over het scherm heen om alle productie in alle gebouwen binnen te halen.

Voordelen van de Forge of Empires app

  • De voordelen van de Forge of Empires app mogen duidelijk zijn:
  • Altijd in staat om productie binnen te halen voordat deze vergaat
  • Altijd de mogelijkheid om buren te helpen zodat grootse gebouwen sneller beschikbaar zijn
  • Altijd de mogelijkheid om nieuwe opdrachten aan te zetten
  • Gemakkelijk om grondstoffen binnen te halen, ook wanneer je onderweg bent

De Forge of Empires app is volledig gratis te downloaden voor alle mobiele apparaten. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om altijd op de hoogte te blijven via push notificaties. Deze kun je uiteraard gewoon uitzetten wanneer je dit liever niet hebt, omdat je bijvoorbeeld op het werk bent. Wil je snel groeien en een voorsprong opbouwen, dan is de applicatie zeker een onderdeel van het spel dat je niet wilt missen! Wil je meer lezen over Forge of Empires? Bekijk dan onze Forge of Empires handleiding!